Serviceudlejning i København og øvrige Nordsjælland

Vi har stor erfaring med serviceudlejning i København og øvrige Nordsjælland. Vi kan her præsentere vores serviceudlejnings-program

Stort sortiment

Mangler du service til din fest? Skal du have mange gæster, men har ikke nok service, der passer sammen? Vi har et stort sortiment i vores serviceudlejning, der både findes i forskellige stel og størrelser. Vim kan tilbyde alt, hvad du skal bruge, når du skal holde fest. Med vores serviceudlejning kan du være sikker på, at du har nok til alle dine gæster og at du har service og glas, der passer sammen.

Vores store sortiment i borde, stole, service, linned o.a. sikrer, at Deres ønsker bliver opfyldt, når arrangementet skal planlægges – da valgmulighederne er mange.

Hvis De er i tvivl om hvorledes Deres bordplan skal arrangeres, så er vi behjælpelig med udregning, når blot vi kender de mål, De har at råde over.

Som en del af vores serviceudlejning kan du leje alt inden for service og køkkenting. Vi har både små ting, men også køkkengrej til storkøkken. Uanset hvad du behøver af tilbehør, kan vi levere det.

De kan nemt overskue de forskellige former for service på vor pris- og bestillingsmodul, hvor De samtidig får udregnet Deres egen pris.

Serviceudlejning

Når man skal holde fest, kræver det, at man har alle de ting, man skal bruge. Det er sjældent, at man har stel, bestik og glas nok til en stor forsamling. Det kan derfor være nødvendigt at benytte en serviceudlejning. OK-Serviceudlejning har alt, hvad du skal bruge af service, bestik, glas og meget, meget mere. Alt findes i flere modeller og stilarter. Bl.a. vores stel findes i Tina, Daniella, Bremen og Wien, der alle er elegante, men har forskellige detaljer. De passer derfor godt til forskellige stilarter af bordpyntning, om det er moderne eller mere klassisk. Vi har også andet porcelæn, som du får behov for, når du skal holde fest.

Hos OK- Serviceudlejning finder du alt, hvad du skal bruge til din fest – også borde og stole samt ting til dekoration af borde som lysestager, duge og servietter. Det er både muligt at få tingene leveret eller selv at afhente det hos os. Du kan læse mere om reglerne for vores serviceudlejning under Betingelser.

Vedr. priser på transport – kontakt os gerne på 49 26 63 20 eller I kan også udfylde kontaktformularen
De kan også besøge vores forretning/udstilling for at få inspiration til, hvordan netop Deres bord kan dækkes.